top of page

The Dave Nemo Show

Live Weekdays from 7-11am ET

Dave1280-min.jpg

A Word From Our Listeners

About The Dave Nemo Show

The Dave Nemo Show keeps over a million professional drivers and industry stakeholders informed of current and pending issues affecting the trucking industry, ranging from transportation legislation and technology to health and wellness. Broadcasting legend Dave Nemo has been a trusted source of both information and entertainment for 50 years.

Up Next

Monday, 7/22

8:00am ET (30 min) : Jennifer Brown of PrePass gives advice on how to improve truck inspection results.


9:00am ET (30 min) : MSU Associate Professor of Logistics Dr. Jason Miller shares industry insights.


10:00am ET (1 hr) : Learn about oil sample reviews from the professionals on “Pittsburgh Power Pitstop.”

Tuesday, 7/23

8:00am ET (30 min) : Laura Wingate of the Crohn’s and Colitis Foundation discusses copay accumulators on “Highway to Health.”


9:00am ET (30 min) : On “The State of Trucking,” Jim Newport of the Oklahoma Trucking Association discusses his support of tougher penalties for texting and driving.


9:30am ET (30 min) : Learn about the driving and living environments in the all-new VNL on Volvo’s “The Road Ahead.”


10:00am ET (30 min) :  Robert Braswell, Executive Director of ATA’s Technology and Maintenance Council, and Larry Rambeaux discuss Solar Power for Trucks and Other Electrical Issues and take your calls on “Tech Talk with TMC.”

Wednesday, 7/24

8:00am ET (30 min) : “Maintenance Matters” with Daniel Mustafa, Director of Technical Service for TravelCenters of America.


8:30am ET (30 min) : Hear about how you can deliver America’s respect on Wreaths Across America’s “Trucking Tributes.”


9:00am ET (30 min) : Get the latest news from TCA on “Load ‘Em Up, Move ‘Em Out.”


9:30am ET (30 min) : Learn about the measures being taken in Wisconsin to focus on safe driving from Wisconsin Motor Carriers Association President, Neal Kedzie, on “The State of Trucking.”


10:30am ET (15 min) : Chris Oliver of Trucker Path discusses the 2024 National Truck Driver Appreciation Sweepstakes.

Thursday, 7/25

8:00am ET (1 hr) : In depth analysis of market trends and transportation with DAT Freight & Analytics Principal Market Analyst Dean Croke.


9:00am ET (1 hr) : Tom Bray discusses drug and alcohol testing and regulations “On the Highway.”


10:00am ET (1 hr) : “Canada Calling” with the Owner-Operator’s Business Association of Canada (OBAC).

Friday, 7/26

9:00am ET (30 min) : Learn how industry leaders are training the next generation of drivers on "Education Station."


9:30am ET (30 min) : A look at the latest news from the hill on “Washington Trucking Week” with the Owner Operator Independent Drivers Association (OOIDA).


10:30am ET (30 min) : Sports author and commentator Mike Florio gives an update on the latest news in football.

Check our full calendar for all upcoming features

bottom of page